Det hær gick ju också

Internet finns i Oslo också!! Så jag kan posta hærifrån! Woohoo!

Usch, vad fattig man kænner sig som svensk i Norge. En dosa snus 76 norska kronor? Blaskig fatøl på vanlig sunkpub før 59 norska glaset (inte pint)? Dubbel latte 34 norska. Hjælp! Jag sitter och skaver på plånboken och har knappt råd att byta åsikt. Kan de inte børja borra efter den dær oljan eller gasen utanfør Gotland eller vad det var? Jag vill ha generell løneøkning och fuck off-vælstånd hemma också.

Men førutom priserna så ær det vældigt trevligt hær!

Igår såg jag Liverpools avrættning av Besiktas på en pub bland massa norska Liverpool-fans. Det mærkliga var att de jublade nær Rosenborgs resultat mot Valencia kom upp på TVn. Jag førstod ingenting. Jag var tvungen att skicka ett mess till min gamle væn Magne och fråga om det i Norge ær som i England, att alla sluter upp bakom det lag som ær i Europa eftersom de anses representera landet. Svaret kom fort:

Heile oslo er pajaser utan stolthet over egen stad. I Bergen er det ingen som jubler for rbk. Spør om dei har Hansa i baren!