Nya och intensiva säsonger

Jag hade tänkt skriva långt om det här men har dåligt med tid så det får vänta någon dag. De tre första avsnitten av »Jericho« säsong 2 läckte i helgen (läs mer här) och jävlar… När »Jericho« startade såg jag fram emot den något vansinnigt. Men den var så låååångsam och blev mer småstadsdrama än apokalypsthriller. I slutet av säsong 1 så tog den sig och när allt slutade var Jericho i fullt krig mot grannbyn New Bern. De här första tre avsnitten av säsong 2 har precis det tempo och intensitet som jag ville ha av serien. Atombomber, black ops och New World Order-metoder (maktövertagande maskerat som terrordåd, population reduction scheme med virus och privata maktinstrument som håller befolkningen stången)! Efter långa hårda TV-månader under författarstrejken i USA: Tack för det!

Det är bara två veckor kvar till »Lost« drar igång. Jag trodde jag tappat peppen men får total gåshud när jag ser trailern för kommande säsong. Oh. Oh! Under vintern har dessutom ett dussin specialskrivna miniklipp på 2-3 minuter sänts på mobilnätet i USA. De kallas »Lost – Missing Pieces« och är perfekta aptitretare på det där sättet att de avslöjar saker fast ändå inte alls, ni vet. Kolla in dem här.

Efter detta räcker det med att titta på nya loggan med staden (LA?) som reflekteras i vattnet för att det ska kittlas.

lostlogga.jpg

  • http://arkitekterna.blogspot.com S.C

    Som man har väntat. Äntligen, äntligen.

    De har tagit sin tid men det brukar vara värt det. Läste att småklippen ska vara nån reklambaserad historia vilket ska läcka ut och poppa upp ibland under reklamer. Vet inte vad det blev av det dock.