Nerd rage debate i »P3 Kultur«

»P3 Kultur« hade gått från klarhet till klarhet när de plötsligt, en dag, från ingenstans drog till med en tjyvsmocka mot en film som ligger mig oerhört nära hjärtat: Francis Ford Coppolas filmatisering av »Bram Stoker’s Dracula«. Jag blev besviken. Och ledsen.

Jag rasade mot den osnygga sågningen så pass att de har bjudit in mig för att göra upp med reportern Teresa Axner i en NERD RAGE DEBATE.

EDIT: Nu finns avsnittet på »P3 Kultur«-sajten. Nerd rage-inslaget startar vid 1 timme 16 minuter.

Om du missade syntveckan i »P3 Kultur« förra veckan så rekommenderar jag att lyssna på den också. Utöver att jag dyker upp och förklarar varför cykelsport och syntmusik går hand i hand samt reder ut syntens koppling till »Blade Runner« (en sorts förlängning på den maratonlånga säsongsavslutningen av »Obiter Dictum« som bara handlade om Ridley Scotts mästerverk) så finns det en uppsjö av briljanta reportage.

Sara Lundins besök hos Syntjuntan där hon får sy (!) en synt och Tommie Jönssons terapi hos Kraftwerk-psykologen är den sortens saker som all radio borde vara.

»Det låter som att du letar efter bilder där Ralf och Florian är glada för att intala dig själv att de hade det bra när de var ett band, att allt var inte meningslöst.«

  • trndy

    hahaha Keanu Reevesregeln!

  • http://www.monotoni.se Billy

    trndy: haha :) jag menar att den är giltig

  • http://alicebobandmallory.com/ Jonas

    Märkligt nog så dyker inte 2010-07-23-avsnittet upp i min iTunes-feed. Borde jag såklart inte bråka om här men ändå.